Om innlogging

Om innlogging i Kursa

Når du er innlogga i Kursa, er du også innlogga i Oahpa. Les mer om Oahpa nederst på denne siden.

Du må være innlogget for å kunne se innholdet skrevet for ditt lærested (velg i menyen til høyre) og for å kunne skrive egne tekster. Det avtales med kurslæreren din om dere skal bruke dette systemet for tekstskriving.

Link for innlogging finnes i høyre hjørne, nederst på siden (”Log in”). Det enkleste er å logge inn med din gmail-konto.  Skriv inn et brukernavn som du ønsker å bruke. Trykk på google-ikonet og bruk ditt vanlige googlebrukernavn og googlepassord for å komme inn. Det er også mulig å logge inn på samme måte med Facebook-konto.

Når du har logget inn, vil administrator legge deg til i rett studentgruppe (læreren din gir beskjed til administrator at du er student på hans/hennes kurs). Du også innlogget på Oahpa.

Slik ser det ut når du er innlogga. Ved å trykke på kursa.oahpa.no i den svarte menyen  øverst, kommer du tilbake til læringsstiene. Når du er innlogga, kan du skrive tekster. Her finner du en veiledning om det.

stort dashboard

 

Om innlogging i Oahpa

Når du er innlogga i Kursa, er du også innlogga i Oahpa. På http://oahpa.no/davvi kan du trykke “Logge sisa” nederst til høyre, og da får du se statistikken din. Ditt arbeid blir  bare registrert i statistikken når du er innlogga.